Karin's mini en maxi interieur

.

donderdag 24 november 2011

Together making dollhouse miniatures

Vorige week was ik op visite bij Sabiha, ze heeft mij weer vreselijk verwend met zelfgebakken cake, heerlijke soep en bijgaande spinazie-kaas flappen, uiteraard allemaal even lekker!


Sabiha had bedacht dat ze voor mij een kado ging maken, erg leuk om mijn nieuwe lingeriesetje ´geboren´ te zien worden, Sabiha, dikke kus nog hoor, het is een superleuk setje!!


De foto is wat onscherp maar ik wil toch nog even de knutsels laten zien die ik voor Sabiha had gemaakt, een bankje, een kussentje, een console en een mandje.


Sabiha, nog bedankt voor de supergezellige dag, hopelijk hebben we snel weer tijd om samen te gaan knutselen, xxx.

donderdag 3 november 2011

Dollhouse gift and birdcage

Kijk eens wat ik zomaar heb gekregen van Heleni, een prachtig door haarzelf gebreid woondeken, wat zal die straks mooi staan op de bank in de Maison, Heleni alsnog heel hartelijk bedankt, je weet ik ben er erg blij mee!!



Deze week heb ik voor het eerst een vogelkooitje gefreubeld, ik zie nu dat er 1 tralie scheef zit (moet ik nog even herstellen) maar verder ben ik best tevreden, hij zal straks op 1 van de terassen komen van de Maison.

woensdag 2 november 2011

My blog has a new interior

Mijn oude bloginterieur was toe aan vernieuwing, op zoek naar een leuke nieuwe achtergrond kwam ik uit bij deze, ook weer een vrolijk decor dacht ik zo!



Meteen maar even de kop aangepast met een fotocollage.

dinsdag 1 november 2011

Nieuwe aankopen

Ik heb eens heerlijk geshopt op het internet en diverse spulletjes gekocht, zo kan ik weer verder knutselen aan mijn beide projecten.


Voor in de Maison: een softbalset voor de jongenskamer, 4 tafelpoten om zelf een salontafel te gaan maken, handvatten voor de schuiframen, een horloge voor op de dresser en een bed waar ik echt heel blij mee ben, (het bed gaat nog wel wit worden).
Voor de Surfshop: een raam en een stukje zwart dun leer.

Webwinkel

Ik heb in mijn webwinkeltje diverse 1:12 spulletjes afgeprijsd en wegens enorm succes zijn er weer nieuwe spulletjes in 1:1 in de rubriek 'Kinder en Babykamer decoratie'.


Ik verzend eventueel ook naar het buitenland!!