Karin's mini en maxi interieur

.

donderdag 1 april 2010

1:18 De Garage/The Garage

En dit is een andere hobby van mijn man.......modelbouw, en natuurlijk moest daar onze eigen MG in komen te staan, nou ja.....een 1:18 versie dan!


And this is another hobby of my husband........miniatures, of course with our own MG..........well in scale 1:18 than!


6 opmerkingen:

 1. Heel leuk gemaakt hoor!
  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Maria, ik geef het door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk! Ik kwam je blog al surfende tegen. Wij delen niet 1, maar 2 hobbies (samen met onze mannen): poppenhuizen en de MG B GT. Het kleine model staat in het rood bij ons in een vitrinekast, er zijn wel plannen voor een bijpassende garage. Onze grote is nu 41 jaar, 14 jaar geleden gekocht als onze eerste, dagelijkse auto, nu inmiddels alleen in gebruik voor de leuke ritten en vakanties.

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk zeg Marit!!

  Welke kleur heeft die van jullie?, en doen jullie mee aan MG-meetings?, want dan zouden we elkaar een keer kunnen treffen!

  We delen trouwens nog iets hoor, wij hebben sinds December een "nieuwe" poes nadat onze 1e vorig jaar maart is overleden, dit exemplaar is rood en 2 jaar oud.....een echte vogeltjesliefhebster!!

  En wij hebben dan ook nog een Berner sennen hond van bijna 12 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Karin wat een schitterende dingen en site heb je...chapeau hoor.

  En wij delen ook paar passie's :
  En ik heb twee Berner sennenhonden en die worden vrijdag 3 jaar zijn broer en zus...onze 1e hond was ook Berner sennen die is maar 6 geworden helaas en nu hebben we onze 2e hond labrador ook nog en die is net 10 geworden dus is hier hele dierentuin...en madurodam met mijn poppenhuis projecten erbij.
  groetjes Babs

  BeantwoordenVerwijderen