Karin's mini en maxi interieur

.

donderdag 17 juni 2010

Gezellige dag bij SabihaGisteren waren Kootje, Margriet, Sylvia en ik uitgenodigd bij Sabiha, elke maand gaan Sabiha en ik mini-knutselen gecombineerd met onze andere hobby...koken, gisteren heeft Sabiha een heerlijke lunch voor ons gemaakt.
Ook hebben we kadootjes aan elkaar gegeven:Van Sylvia kreeg ik de leuke Riviera Maison spulletjes en een allerschattigst vogelhuisje, Sylvia nogmaals bedankt!!

Van Kootje kreeg ik de kan in Pip Studio stijl, het boek met Tilda afbeeldingen en een schilderij met mijn eigen Tilda aardbeitjes, Kootje nogmaals bedankt!!

Van Margriet kreeg ik een schattig lieveheersbeestje, een prachtig quilt/patchwork kussentje en een workshopje hanggeranium, zo kan ik ook zelf nog aan het werk, Margriet nogmaals bedankt!!

S'middags kregen we van Sabiha een zeer uitgebreide High Tea aangeboden, wat was dat mooi gemaakt maar vooral was het allemaal heel lekker!!!

Meiden het was een supergezellige dag, wat hebben we heerlijk gegeten, gekletst en van het mooie weer genoten.Sabiha, drie dikke kussen voor je gastvrijheid de gezelligheid en het zalige eten! en natuurlijk.....jeweetwel!

6 opmerkingen:

 1. Beautiful gifts and wonderful afternoon together :-)
  Kisses, Flora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Flora, Yes it was a great day!

  In a few weeks time my family and I are going to Italy, will I see you there?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful gifts!
  I have seen the photos of your day together. It looks like you had a lot of fun...and great food!
  Mercedes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Karin,
  Je ziet leuk uit op de foto.
  En mooie kadootjes heb je gekregen.
  Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Lisette,

  Oh wat lief van je, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zo'n knutseldag en lekkere hapjes erbij en mini-cadeautjes, is echt een feestje zo te lezen. Mooie spulletjes heb je gekregen.
  Groetjes Nancy

  BeantwoordenVerwijderen