Karin's mini en maxi interieur

.

donderdag 18 november 2010

Sabiha and I had a great day yesterday!

Sabiha invited me to come, we had as usual a delicious lunch, but we also made some mini things, I can not tell you what Sabiha made....it's a secret!, but I made some baskets for my soapshop, on the right you see the wonderful gift that she gave me, a cakestand with a christmas cake.
Sabiha, Thanks again for the presents, the lunch and the very nice day!!

5 opmerkingen:

 1. Ooh Karin, een heel dorp zou ik ook wel willen, maar ik ken mezelf, dan loop ik de hele tijd met de stofzuiger rond. Bij Intratuin loop ik te kwijlen als ik al dat moois zie. Als kind dróómde ik van zulke winterse dorpjes. Geweldig... Ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien, laat je het wel zien op je blog?
  Ik ben er ook voor om eerst Sinterklaas af te wachten, juist omdat we kleinkindjes hebben, maar ik kon niet wachten met dit kastje te laten zien. Het meisje van toen komt toch regelmatig naar boven. Heerlijk toch...

  Je hebt trouwens schattige mandjes gemaakt hoor.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I do not know whether to be more envious of the lunch, the day spent with friends, or the beautiful miniature ...
  :-)
  Mini hugs, Flora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n K dag (kletsen, knutselen, knabbelen :-)) met een vriendin is heel leuk. Fijn dat je er zo van genoten hebt. Jouw mandjes zijn prima gelukt.
  groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Karin,

  Het was idd erg gezellig en ik heb weer genoten van het knutselen. Ik zal snel ook een post plaatsen met al het moois wat ik van je heb mogen ontvangen....door het kransje ben ik wel erg geinspireerd om te beginnen aan iets Kerstterigs...moet nog even wat voor iemand anders afmaken...maar daarna ga ik echt voor mezelf aan de gang!

  Sabihax

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Estas fechas estan llenas de secretos :))
  Los cestos me encantan. Pueden llenarse de todo.
  Besos Clara.

  BeantwoordenVerwijderen